Adatvédelmi alapelvek a Vivantis.hu

A Vivantis.hu weboldalt igyekszünk az Ön igényeihez igazítani. A weboldalon való tevékenysége alapján személyre szabjuk tartalmát és megmutatjuk a releváns termékeket. Az "Értem" gombra kattintva, vagy a sávon kívüli helyre kattintva egyetért a cookie használatával és a weboldalon folytatott tevékenység adatai felhasználásával a célzott hirdetések megjelenítéséhez a közösségi hálózatokon és más webhelyek hirdetési hálózatain. Bármikor kikapcsolhatja a személyre szabást és a célzott hirdetéseket, illetve szerkesztheti a beállításokat az Adatvédelmi beállítások részben.

Áruvisszaküldés 2 hónap
Ügyfélszolgálat  [email protected] | +36 155 073 50
Menu

Pink Sugar - EDT

Márka: Aquolina
Modern, friss, romantikus, kiegyensúlyozott, édes, virágos-gyümölcsös illat hölgyek - ezek a tulajdonságok rejt Eau de Toilette Pink Sugar által Aquolina márka. Egyesíti bergamott, narancs, málna,… Leírás és paraméterek
Ennek a darabnak a változatai (2):

Leírás

Modern, friss, romantikus, kiegyensúlyozott, édes, virágos-gyümölcsös illat hölgyek - ezek a tulajdonságok rejt Eau de Toilette Pink Sugar által Aquolina márka. Egyesíti bergamott, narancs, málna, füge levél és más érdekes összetevőket.

Azt 2004-ben indult.

Összetétel

fej

málna, bergamott, narancs, fügefalevél

szív

édesgyökér, vattacukor, liliom, ribizli

Alapillat

pézsma, karamell, vanília

Nap
:
óra
:
perc
:
másodperc