Adatvédelmi alapelvek a Vivantis.hu

A Vivantis.hu weboldalt igyekszünk az Ön igényeihez igazítani. A weboldalon való tevékenysége alapján személyre szabjuk tartalmát és megmutatjuk a releváns termékeket. Az "Értem" gombra kattintva, vagy a sávon kívüli helyre kattintva egyetért a cookie használatával és a weboldalon folytatott tevékenység adatai felhasználásával a célzott hirdetések megjelenítéséhez a közösségi hálózatokon és más webhelyek hirdetési hálózatain. Bármikor kikapcsolhatja a személyre szabást és a célzott hirdetéseket, illetve szerkesztheti a beállításokat az Adatvédelmi beállítások részben.

Áruvisszaküldés 2 hónap
Ügyfélszolgálat  [email protected] | +36 155 073 50
Menu

(Dry Shampoo Bulldog Original With A Clean & Classic Fragrance) 400 ml száraz sampon, üde illattal

Márka: Batiste
A száraz sampon alkalmas utazásra, vagy olyan szituációk esetén, amikor nem tud vagy nincs ideje haját vízzel megmosni. Haját üdévé és illatossá varázsolja. Leírás és paraméterek

Leírás

A száraz sampon alkalmas utazásra, vagy olyan szituációk esetén, amikor nem tud vagy nincs ideje haját vízzel megmosni. Haját üdévé és illatossá varázsolja.

Tulajdonságok:

  • felfrissíti a zsíros és a fáradt hajat,
  • üdévé varázsolja,
  • kellemes illatú,
  • gyors és könnyű használat,
  • a terméket állatokon nem tesztelték.

Használat előtt felrázandó, majd 30 cm távolságból egyenletesen vigye fel a hajra. Ujjaival masszírozza be a hajba, majd hagyja hatni egy kis ideig. Ezután a hajat alaposan törölje le egy törölközővel vagy fésülje ki belőle a samponmaradékot.

A termék a következő csoportokban található meg

Nap
:
óra
:
perc
:
másodperc