Adatvédelmi alapelvek a Vivantis.hu

A Vivantis.hu weboldalt igyekszünk az Ön igényeihez igazítani. A weboldalon való tevékenysége alapján személyre szabjuk tartalmát és megmutatjuk a releváns termékeket. Az "Értem" gombra kattintva, vagy a sávon kívüli helyre kattintva egyetért a cookie használatával és a weboldalon folytatott tevékenység adatai felhasználásával a célzott hirdetések megjelenítéséhez a közösségi hálózatokon és más webhelyek hirdetési hálózatain. Bármikor kikapcsolhatja a személyre szabást és a célzott hirdetéseket, illetve szerkesztheti a beállításokat az Adatvédelmi beállítások részben.

Áruvisszaküldés 2 hónap
Ügyfélszolgálat  [email protected] | +36 155 073 50
Menu

Alakformáló bőrradír Crushed Cabernet Scrub 150 g

Márka: Caudalie
A Crushed Cabernet Scrub alakformáló bőrradír puhaságot kölcsönöz a bőrének. Kisimítja a bőrt, karcsúsítja és csodálatosan illatossá varázsolja. Leírás és paraméterek

Leírás

A Crushed Cabernet Scrub alakformáló bőrradír puhaságot kölcsönöz a bőrének. Kisimítja a bőrt, karcsúsítja és csodálatosan illatossá varázsolja.

Tulajdonságok:

  • alakformáló bőrradír,
  • kisimítja a bőrt, 
  • lágy bőrt eredményez,
  • sima bőrt eredményez,

Vigye körkörös mozdulatokkal a karcsúsítani kívánt területek (fenék, comb, has, csípő) nedves bőrére a zuhany alatt. Ezután öblítse le.

Ne használja terhesség alatt.

A termék a következő csoportokban található meg

Nap
:
óra
:
perc
:
másodperc