Adatvédelmi alapelvek a Vivantis.hu

A Vivantis.hu weboldalt igyekszünk az Ön igényeihez igazítani. A weboldalon való tevékenysége alapján személyre szabjuk tartalmát és megmutatjuk a releváns termékeket. Az "Értem" gombra kattintva, vagy a sávon kívüli helyre kattintva egyetért a cookie használatával és a weboldalon folytatott tevékenység adatai felhasználásával a célzott hirdetések megjelenítéséhez a közösségi hálózatokon és más webhelyek hirdetési hálózatain. Bármikor kikapcsolhatja a személyre szabást és a célzott hirdetéseket, illetve szerkesztheti a beállításokat az Adatvédelmi beállítások részben.

Áruvisszaküldés 2 hónap
Ügyfélszolgálat  [email protected] | +36 155 073 50
Menu

Sampon rendkívül száraz, érzékeny és pikkelyes fejbőrre Extroderm 200 ml

Márka: DADO SENS
Rendkívül óvatosan megtisztítja és megnyugtatja a száraz, pikkelyes és érzékeny fejbőrt. Megkönnyíti a viszketést. Megerősíti a haj szerkezetét, fényt és volumenet ad. Finom felületaktív anyagokkal,… Leírás és paraméterek

Leírás

Rendkívül óvatosan megtisztítja és megnyugtatja a száraz, pikkelyes és érzékeny fejbőrt. Megkönnyíti a viszketést. Megerősíti a haj szerkezetét, fényt és volumenet ad. Finom felületaktív anyagokkal, Holt-tengeri sóval és pantenollal. Napi hajmosásra is alkalmas. Szulfát, festék, paraffin, szilikon, PEG és állati eredetű kivonatok mentes.

A termék a következő csoportokban található meg

Nap
:
óra
:
perc
:
másodperc