Adatvédelmi alapelvek a Vivantis.hu

A Vivantis.hu weboldalt igyekszünk az Ön igényeihez igazítani. A weboldalon való tevékenysége alapján személyre szabjuk tartalmát és megmutatjuk a releváns termékeket. Az "Értem" gombra kattintva, vagy a sávon kívüli helyre kattintva egyetért a cookie használatával és a weboldalon folytatott tevékenység adatai felhasználásával a célzott hirdetések megjelenítéséhez a közösségi hálózatokon és más webhelyek hirdetési hálózatain. Bármikor kikapcsolhatja a személyre szabást és a célzott hirdetéseket, illetve szerkesztheti a beállításokat az Adatvédelmi beállítások részben.

Áruvisszaküldés 2 hónap
Ügyfélszolgálat  [email protected] | +36 155 073 50
Menu

Tisztító krém a regenerációra szoruló bőrregenerációhoz Regeneration E 150 ml

Márka: DADO SENS
Eltávolítja az érzékeny bőrt a környezetéből és a bőréből származó, alaposan és óvatosan tapadó részecskéktől, amelyeket az anyagcsere okoz. Az ektoin öregedésgátló komplex a bőr korai öregedése… Leírás és paraméterek

Leírás

Eltávolítja az érzékeny bőrt a környezetéből és a bőréből származó, alaposan és óvatosan tapadó részecskéktől, amelyeket az anyagcsere okoz. Az ektoin öregedésgátló komplex a bőr korai öregedése ellen hat és támogatja a bőr védőrendszerét. Ektoin, biotin, cink és édesgyökér kivonattal. Festékek, paraffinok, szilikonok, PEG, állati eredetű kivonatok mentes.
Nap
:
óra
:
perc
:
másodperc