Adatvédelmi alapelvek a Vivantis.hu

A Vivantis.hu weboldalt igyekszünk az Ön igényeihez igazítani. A weboldalon való tevékenysége alapján személyre szabjuk tartalmát és megmutatjuk a releváns termékeket. Az "Értem" gombra kattintva, vagy a sávon kívüli helyre kattintva egyetért a cookie használatával és a weboldalon folytatott tevékenység adatai felhasználásával a célzott hirdetések megjelenítéséhez a közösségi hálózatokon és más webhelyek hirdetési hálózatain. Bármikor kikapcsolhatja a személyre szabást és a célzott hirdetéseket, illetve szerkesztheti a beállításokat az Adatvédelmi beállítások részben.

Áruvisszaküldés 2 hónap
Ügyfélszolgálat  [email protected] | +36 155 073 50
Menu

Dezodor Muskátli Powered by Plants Geranium (24H Deodorant) 75 ml

Márka: Dove
A Dove Powered by Plants egyesítik a természetes alapanyagok természetes erejét a Dove rendkívüli gondosságával. Megújítja és táplálja a test bőrét olyan aktív növényi anyagokkal, amelyek a legjobb… Leírás és paraméterek

Leírás

A Dove Powered by Plants egyesítik a természetes alapanyagok természetes erejét a Dove rendkívüli gondosságával. Megújítja és táplálja a test bőrét olyan aktív növényi anyagokkal, amelyek a legjobb gondozást nyújtják és gyengéd a bolygónkhoz. 

A kukorica, az árpa, a búza és a cukornád kivonatai ellensúlyozzák a kellemetlen szagokat, ugyanakkor biztosítják a tartós hatást, amely 24 órás hatékonyságot bizonyított. A kókuszdió- és repcekivonatok természetesen hidratálják a bőrt és egy gyönyörűen sima hónaljbőrt eredményez. A dezodor nem tartalmaz alumíniumsókat, illata 100% -ban természetes eredetű. 

Dezodor hajtógáz jelentése nitrogénatom, amely a természetben a levegőben, ez egy üvegházhatást okozó gázok, így segítségével az aeroszol nem káros bolygó.

Tulajdonságok:

  • Dezodor Muskátli Geranium 75 ml
  • hatékonyság akár 24 órán keresztül,
  • nem károsítja a bolygónkat,
  • véd az izzadság és a kellemetlen szagok ellen,
  • táplálja a bőrt,
  • alumínium-só nélkül.
  • az illat 100% -ban természetes eredetű. 

Alkalmazza a száraz hónaljra bármikor a nap folyamán.

A termék a következő csoportokban található meg

Nap
:
óra
:
perc
:
másodperc