Adatvédelmi alapelvek a Vivantis.hu

A Vivantis.hu weboldalt igyekszünk az Ön igényeihez igazítani. A weboldalon való tevékenysége alapján személyre szabjuk tartalmát és megmutatjuk a releváns termékeket. Az "Értem" gombra kattintva, vagy a sávon kívüli helyre kattintva egyetért a cookie használatával és a weboldalon folytatott tevékenység adatai felhasználásával a célzott hirdetések megjelenítéséhez a közösségi hálózatokon és más webhelyek hirdetési hálózatain. Bármikor kikapcsolhatja a személyre szabást és a célzott hirdetéseket, illetve szerkesztheti a beállításokat az Adatvédelmi beállítások részben.

Áruvisszaküldés 2 hónap
Ügyfélszolgálat  [email protected] | +36 155 073 50
Menu

(Charcoal Solution Black Mask) 25 g

Márka: Mizon
A faszén tisztító maszk alkalmas a pórusok mély tisztítására, a felesleges zsír ellenőrzése céljából. Segít a mitesszerek eltávolításában, mivel a hialuronsav tartalma biztosítja a bőr számára a… Leírás és paraméterek

Leírás

A faszén tisztító maszk alkalmas a pórusok mély tisztítására, a felesleges zsír ellenőrzése céljából. Segít a mitesszerek eltávolításában, mivel a hialuronsav tartalma biztosítja a bőr számára a szükséges táplálkozást és hidratációt.

Értesítés

A maszk eldobható.

A termék a következő csoportokban található meg

Nap
:
óra
:
perc
:
másodperc