Adatvédelmi alapelvek a Vivantis.hu

A Vivantis.hu weboldalt igyekszünk az Ön igényeihez igazítani. A weboldalon való tevékenysége alapján személyre szabjuk tartalmát és megmutatjuk a releváns termékeket. Az "Értem" gombra kattintva, vagy a sávon kívüli helyre kattintva egyetért a cookie használatával és a weboldalon folytatott tevékenység adatai felhasználásával a célzott hirdetések megjelenítéséhez a közösségi hálózatokon és más webhelyek hirdetési hálózatain. Bármikor kikapcsolhatja a személyre szabást és a célzott hirdetéseket, illetve szerkesztheti a beállításokat az Adatvédelmi beállítások részben.

Áruvisszaküldés 2 hónap
Ügyfélszolgálat  [email protected] | +36 155 073 50
Menu

Örök Gold simító testbalzsam Shea vajjal ( Gold en Shea Butter Balm) 200 ml

Márka: Organique
Tělo balzsam a száraz, érzékeny és érdes bőr intenzíven keni a száraz bőrt. Könnyű textúrája biztosítja a szükséges hidratálást és táplálkozást. Selymes, sima és sima bőr ennek a tökéletes balzsamnak… Leírás és paraméterek

Leírás

Tělo balzsam a száraz, érzékeny és érdes bőr intenzíven keni a száraz bőrt. Könnyű textúrája biztosítja a szükséges hidratálást és táplálkozást. Selymes, sima és sima bőr ennek a tökéletes balzsamnak az eredménye. Több mint 50% tiszta shea vajat, természetes növényi olajokat és fiatalító E-vitamint tartalmaz.

A termék a következő csoportokban található meg

Nap
:
óra
:
perc
:
másodperc