Adatvédelmi alapelvek a Vivantis.hu

A Vivantis.hu weboldalt igyekszünk az Ön igényeihez igazítani. A weboldalon való tevékenysége alapján személyre szabjuk tartalmát és megmutatjuk a releváns termékeket. Az "Értem" gombra kattintva, vagy a sávon kívüli helyre kattintva egyetért a cookie használatával és a weboldalon folytatott tevékenység adatai felhasználásával a célzott hirdetések megjelenítéséhez a közösségi hálózatokon és más webhelyek hirdetési hálózatain. Bármikor kikapcsolhatja a személyre szabást és a célzott hirdetéseket, illetve szerkesztheti a beállításokat az Adatvédelmi beállítások részben.

Áruvisszaküldés 2 hónap
Ügyfélszolgálat  [email protected] | +36 155 073 50
Menu

Patentpolish (Lip Pencil) 2,3 g

Márka: MAC Kód: kDKR6745
Ennek a darabnak a változatai (1):

Leírás

A Patentpolish ajakrúzs ötvözi az ajakbalzsam kényelmét, az ajakrúzs színét, az ajakrúzs fényességét és pontosságát. Ezzel a multifunkcionális ajaktermékkel tökéletesen sugárzó fényt, azonnali lágyságot és rugalmasságot hoz létre egyetlen hullámban. Ezen felül azonnali és tartós hidratálást biztosít az ajkak számára.

A termék a következő csoportokban található meg

Márka: MAC

Az egyszerű MAC nevet az úgynevezett Makeup Art Cosmetics (néha MAC) is nevezik. A márka 1984-ben jött létre, amikor Frank Angelo, a fodrász tulajdonosa, egy festőművész és Franco Toscan fotográfus együttesen létrehozott egy olyan dekoratív kozmetikumot, amely megfelelne a divatfotózás igényes igényeinek. Eredetileg a MAC-márkát csak a divat szakemberek szolgáltatták , de a minõségnek köszönhetõen a világ hírességei hamarosan érdekeltek, és a MAC nagy nyilvánosságot biztosított.

A kilencvenes években a MAC számos exkluzív üzletet nyitott meg világszerte, és ma Csehországban dekoratív MAC kozmetikumokat is vásárolhat. Alice Bendová szerette a cseh hírességeket, dicséretét olvashatjuk magazinunkkal .

1998-ban MAC Estée Lauder vásárolta meg, amely a megalapozott MAC-koncepcióval folytatódik, valamint jótékonysági tevékenységét, például az AIDS-alapok támogatását. A MAC Cosmetics nem tesztelt állatokon.

...több
MAC
Nap
:
óra
:
perc
:
másodperc