Adatvédelmi alapelvek a Vivantis.hu

A Vivantis.hu weboldalt igyekszünk az Ön igényeihez igazítani. A weboldalon való tevékenysége alapján személyre szabjuk tartalmát és megmutatjuk a releváns termékeket. Az "Értem" gombra kattintva, vagy a sávon kívüli helyre kattintva egyetért a cookie használatával és a weboldalon folytatott tevékenység adatai felhasználásával a célzott hirdetések megjelenítéséhez a közösségi hálózatokon és más webhelyek hirdetési hálózatain. Bármikor kikapcsolhatja a személyre szabást és a célzott hirdetéseket, illetve szerkesztheti a beállításokat az Adatvédelmi beállítások részben.

Áruvisszaküldés 2 hónap
Ügyfélszolgálat  [email protected] | +36 155 073 50
Menu

Arcpirosító paletta Revolution (X Roxxsaurus Blush Burst Palette) 16 g

Márka: Revolution
Az első kollekció sikerét követően a Revolution újra találkozott Roxi @roxxsaurus közösségi háló sztárjával, hogy bemutassa Önnek a Revolution X Roxxsaurus Blush Burst palettát, amely nyolc élénk… Leírás és paraméterek

Leírás

Az első kollekció sikerét követően a Revolution újra találkozott Roxi @roxxsaurus közösségi háló sztárjával, hogy bemutassa Önnek a Revolution X Roxxsaurus Blush Burst palettát, amely nyolc élénk árnyalatból áll, a halványvöröstől, az őszibaracktól és a rózsaszíntől a sötétebb narancssárgáig és pirosig, amely megfelel az összes bőrszínnek.

Ezek a vaj árnyalatok nemcsak az arcon, hanem a szemhéjon is használhatók! Válasszon színárnyalatot, vagy keverje össze a gyönyörű megjelenés érdekében. A pirosító paletta rózsaszín márvány csomagolásba van csomagolva, és remek kiegészítője lesz a gyűjteményének!

Vigye fel az arcbőrre, majd oszlassa szét. Nemcsak az arcon, hanem a szemhéjon is használhatók! 

Egyéb termékek a Revolution márkától megtalálhatók itt:

A termék a következő csoportokban található meg

Nap
:
óra
:
perc
:
másodperc