Adatvédelmi alapelvek a Vivantis.hu

A Vivantis.hu weboldalt igyekszünk az Ön igényeihez igazítani. A weboldalon való tevékenysége alapján személyre szabjuk tartalmát és megmutatjuk a releváns termékeket. Az "Értem" gombra kattintva, vagy a sávon kívüli helyre kattintva egyetért a cookie használatával és a weboldalon folytatott tevékenység adatai felhasználásával a célzott hirdetések megjelenítéséhez a közösségi hálózatokon és más webhelyek hirdetési hálózatain. Bármikor kikapcsolhatja a személyre szabást és a célzott hirdetéseket, illetve szerkesztheti a beállításokat az Adatvédelmi beállítások részben.

Áruvisszaküldés 2 hónap
Ügyfélszolgálat  [email protected] | +36 155 073 50
Menu

Szeretettel illatmécses tartóban 38 g

Márka: Albi
Damaszkuszi rózsa és arab jázmin - a damaszkuszi rózsa illata érzékeit egy aroma-vándorútra viszi el messzi tájakra. Mennyei illat és környezetvédelem - ilyenek a Heart & Home prémium mécsesei… Leírás és paraméterek

Leírás

Damaszkuszi rózsa és arab jázmin - a damaszkuszi rózsa illata érzékeit egy aroma-vándorútra viszi el messzi tájakra.

Mennyei illat és környezetvédelem - ilyenek a Heart & Home prémium mécsesei Szójaviaszból készült, ami otthonát nagyszerűen áthatja. Lazítson azzal az érzéssel, hogy Ön is hozzájárult a természet épen maradásához!

Akár 12 órán keresztül beragyogja és illatossá teszi otthonát.

Tömege: 38 g
A mécses átmérője: 6 cm
A mécses magassága: 2,5 cm

A mécsest közvetlenül a tartóban lehet meggyújtani, nem szükséges hozzá gyertyatartó.

A termék a következő csoportokban található meg

Nap
:
óra
:
perc
:
másodperc