Adatvédelmi alapelvek a Vivantis.hu

A Vivantis.hu weboldalt igyekszünk az Ön igényeihez igazítani. A weboldalon való tevékenysége alapján személyre szabjuk tartalmát és megmutatjuk a releváns termékeket. Az "Értem" gombra kattintva, vagy a sávon kívüli helyre kattintva egyetért a cookie használatával és a weboldalon folytatott tevékenység adatai felhasználásával a célzott hirdetések megjelenítéséhez a közösségi hálózatokon és más webhelyek hirdetési hálózatain. Bármikor kikapcsolhatja a személyre szabást és a célzott hirdetéseket, illetve szerkesztheti a beállításokat az Adatvédelmi beállítások részben.

Áruvisszaküldés 2 hónap
Ügyfélszolgálat  [email protected] | +36 155 073 50
Menu

Tusfürdő férfiaknak 2in1 Mentol For Men (Ultra hűtés mentol) 500 ml

Márka: Palmolive Kód: kPLM014

Leírás

Menta tusfürdő felfrissíti a testet, és serkentik a fejében. Ad egy tört energia és beborítja a bőr hideg friss illatot.

Márka: Palmolive

Brands Palmolive -ben alakult 1864-ben, a BJ Johnson szappan kinyitotta a gyár Milwaukee, Wisconsin. Itt termelt szappanok pálmaolajból és az olívaolaj. 1898-ban, majd egy új termék Palmolive szappan lebegő szappan, amelynek értelmében a Társaság és későbbi nevén a Palmolive Company. 1928-ban a cég Palmolive és Colgate együtt, és 1953-tól mostanáig a hivatalos neve a cég válik Colgate - Palmolive Company.

Palmolive
Nap
:
óra
:
perc
:
másodperc