Adatvédelmi alapelvek a Vivantis.hu

A Vivantis.hu weboldalt igyekszünk az Ön igényeihez igazítani. A weboldalon való tevékenysége alapján személyre szabjuk tartalmát és megmutatjuk a releváns termékeket. Az "Értem" gombra kattintva, vagy a sávon kívüli helyre kattintva egyetért a cookie használatával és a weboldalon folytatott tevékenység adatai felhasználásával a célzott hirdetések megjelenítéséhez a közösségi hálózatokon és más webhelyek hirdetési hálózatain. Bármikor kikapcsolhatja a személyre szabást és a célzott hirdetéseket, illetve szerkesztheti a beállításokat az Adatvédelmi beállítások részben.

Dermacol Happy Week: -20 – 50 % & ajándék
Áruvisszaküldés 2 hónap
Ügyfélszolgálat  [email protected] | +36 155 073 50
Menu

Violet önbarnító hatású hab a fokozatos barnuláshoz (Gradual Tan Foam) 200 ml

Márka: Minetan Kód: kMIN017

Leírás

Violet Gradual Tan Foam önbarnító színtelen hab a fokozatos barnuláshoz. A napbarnított bőr megőrzéséhez vagy a napbarnított mediterrán sötét bőr eléréséhez.

Jellemzők:

  • önbarnító hab a fokozatos barnuláshoz,
  • 100%-ban természetes összetevőket tartalmaz, parabénmentes, vegánok számára alkalmas készítmény.

Hogyan kell használni

Vigye fel a száraz, tiszta és peelingelt bőrre. A peeling alkalmazása 8-16 órával a készítmény alkalmazás előtt ajánlott. Alkalmazás előtt legalább 24 órával ne forotválkozzon. A termék felviteléhez minden esetben használja a kijelölt kesztyűt. Vigyázzon, ha térdre, könyökre és bokára alkalmazza, hogy ezeken a területeken ne alakuljon ki nemkívánatos sötét árnyék. A terméket távolítsa el a bőrfelületről langyos vízzel 8 óra elteltével, az Ön által választott barna hatás elérését követően. Ezután ismételje meg az alkalmazást. Az alkalmazás után mosson kezet. A barnulás néhány napon belül tovább erősödik. A termék minden nap használható.

 

 

Márka: Minetan

Az ausztrál Minetan márka képviseli az Minetan világméretű forradalmát. Válaszd a hangulatod különböző árnyalatait a hangulatod szerint, és minden nap kezdd el, mintha csak egy egzotikus nyaralással tértél volna vissza.

Több

Az ausztrál Minetan márka képviseli az Minetan világméretű forradalmát. Válaszd a hangulatod különböző árnyalatait a hangulatod szerint, és minden nap kezdd el, mintha csak egy egzotikus nyaralással tértél volna vissza.

Minetan
Nap
:
óra
:
perc
:
másodperc