Adatvédelmi alapelvek a Vivantis.hu

A Vivantis.hu weboldalt igyekszünk az Ön igényeihez igazítani. A weboldalon való tevékenysége alapján személyre szabjuk tartalmát és megmutatjuk a releváns termékeket. Az "Értem" gombra kattintva, vagy a sávon kívüli helyre kattintva egyetért a cookie használatával és a weboldalon folytatott tevékenység adatai felhasználásával a célzott hirdetések megjelenítéséhez a közösségi hálózatokon és más webhelyek hirdetési hálózatain. Bármikor kikapcsolhatja a személyre szabást és a célzott hirdetéseket, illetve szerkesztheti a beállításokat az Adatvédelmi beállítások részben.

Áruvisszaküldés 2 hónap
Ügyfélszolgálat  [email protected] | +36 155 073 50
Menu

Mutasd meg a saját #mycalvins
Provokáció és divatkultusz, ez a Calvin Klein

New York utcáiról fel a csillagokhoz ezt az utat tette meg Calvin Klein a 70. években, amikor bemutatta a farmer kollekcióját, amelyet nemsokára az egész világot meghódította. A letisztult, minimalista stílus iránti érzékét hamar a divat más területeire is becsempészte, mégpedig a fehérnemű, a kiegészítők, a karórák, az ékszerek és a parfümökön keresztül. 

A Calvin Klein divatház ma a világ egyik legelismertebb divatmárkája, amelyet Raf Simons kreatív igazgató vezet. Calvin Klein szeret provokálni, sokkolni, és ráadásul nemcsak az olyan divathoz van érzéke, amely meghódítja az egész világot, hanem a feltörekvő csillagokat is felismeri.

Felfedezte Brooke Shields-t és Kate Moss-t, mindketten még tizenéves korukban szerepeltek kampányaiban. Míg a világ puritán fele elítélték őt, addig a fiatal generációt teljes mértékben meghódította. Aztán felfedezte a bokszeralsót. Egy fehérnemű, amelyet a férfiak és a nők egyaránt szeretnek.

A kikandikáló CK logóval ellátott bokszeralsó szegélye a márka nem hivatalos jelképévé vált... Calvin Klein-t nem lehet viselni, Calvin Klein-t MEG KELL ÉLNI! Merítsen ihletet az ikonikus márkától ♥

Nap
:
óra
:
perc
:
másodperc