Adatvédelmi alapelvek a Vivantis.hu

A Vivantis.hu weboldalt igyekszünk az Ön igényeihez igazítani. A weboldalon való tevékenysége alapján személyre szabjuk tartalmát és megmutatjuk a releváns termékeket. Az "Értem" gombra kattintva, vagy a sávon kívüli helyre kattintva egyetért a cookie használatával és a weboldalon folytatott tevékenység adatai felhasználásával a célzott hirdetések megjelenítéséhez a közösségi hálózatokon és más webhelyek hirdetési hálózatain. Bármikor kikapcsolhatja a személyre szabást és a célzott hirdetéseket, illetve szerkesztheti a beállításokat az Adatvédelmi beállítások részben.

Áruvisszaküldés 2 hónap
Ügyfélszolgálat  [email protected] | +36 155 073 50
Menu

s.Oliver - a modern és komfortos stílus divatja

A s. Oliver márka Németországból származik, és gazdag történelemmel tudhat maga után. A divatpiacon már több mint 40 éve van jelen. A s. Oliver márka igencsak gazdag portfólióval rendelkezik. Férfi- és női ruházatot, gyermekruházatot és lábbelit gyárt, az egyes darabok letisztultak és jól kombinálhatóak.

A kiegészítők területén sincs oka a panaszra: minőségi esernyőket, kézitáskákat, öveket és szemüvegeket gyárt. A sokéves piaci tapasztalatnak köszönhetően mindig képes termékeit megújítani és tökéletesíteni. A s. Oliver cég a 2000 eladási helyszínével az európai piac egyik legsikeresebb résztvevője.

Nap
:
óra
:
perc
:
másodperc