Adatvédelmi alapelvek a Vivantis.hu

A Vivantis.hu weboldalt igyekszünk az Ön igényeihez igazítani. A weboldalon való tevékenysége alapján személyre szabjuk tartalmát és megmutatjuk a releváns termékeket. Az "Értem" gombra kattintva, vagy a sávon kívüli helyre kattintva egyetért a cookie használatával és a weboldalon folytatott tevékenység adatai felhasználásával a célzott hirdetések megjelenítéséhez a közösségi hálózatokon és más webhelyek hirdetési hálózatain. Bármikor kikapcsolhatja a személyre szabást és a célzott hirdetéseket, illetve szerkesztheti a beállításokat az Adatvédelmi beállítások részben.

Áruvisszaküldés 2 hónap
Ügyfélszolgálat  [email protected] | +36 155 073 50
Menu

1881 Signature - EDP

Márka: Cerruti
Különös illat férfiaknak honnan Cerruti 1881 Signature. Parfüm azok számára, akik valódi és gyertyák. Intenzív kezdődő bors, szerecsendió és a grapefruit. Zárt szív a bőr, labdanumu és kardamom.… Leírás és paraméterek
Ennek a darabnak a változatai (1):

Leírás

Különös illat férfiaknak honnan Cerruti 1881 Signature. Parfüm azok számára, akik valódi és gyertyák. Intenzív kezdődő bors, szerecsendió és a grapefruit. Zárt szív a bőr, labdanumu és kardamom. Steady alapján pacsuli, ámbra, vetiver és Peppertree.

1881 Signature indult 2017-ben.

Összetétel

fej

bors, szerecsendió, grapefruit

szív

bőr, labdanum, kardamom

Alapillat

pacsuli, borostyán, Peppertree, vetiver

Paraméterek

Származási hely
Olasz
Nap
:
óra
:
perc
:
másodperc