Adatvédelmi alapelvek a Vivantis.hu

A Vivantis.hu weboldalt igyekszünk az Ön igényeihez igazítani. A weboldalon való tevékenysége alapján személyre szabjuk tartalmát és megmutatjuk a releváns termékeket. Az "Értem" gombra kattintva, vagy a sávon kívüli helyre kattintva egyetért a cookie használatával és a weboldalon folytatott tevékenység adatai felhasználásával a célzott hirdetések megjelenítéséhez a közösségi hálózatokon és más webhelyek hirdetési hálózatain. Bármikor kikapcsolhatja a személyre szabást és a célzott hirdetéseket, illetve szerkesztheti a beállításokat az Adatvédelmi beállítások részben.

Áruvisszaküldés 2 hónap
Ügyfélszolgálat  [email protected] | +36 155 073 50
Menu

Acqua Di Gioia - EDP 50 ml + testápoló 75 ml + tusfürdő 75 ml

Márka: Armani
Az Acqua di Gioia maga az öröm esszenciája, a nőt és a természetet ünnepli. Olyan üdítő kikapcsolódást ígér, amely felébreszti az érzékeket. Az illat megszületését azon távoli szigetek inspirálták,… Leírás és paraméterek

Leírás

Az Acqua di Gioia maga az öröm esszenciája, a nőt és a természetet ünnepli. Olyan üdítő kikapcsolódást ígér, amely felébreszti az érzékeket. Az illat megszületését azon távoli szigetek inspirálták, ahol Giorgo Armmani gyakran megfordult, új energiával töltődött fel, és ahol az esővíz és a tenger harmata elegyedik, oly különleges harmóniát képezve, amely a termékeny és buja természet lelkét idézi. Az illatban az erőteljes természeti elemek a magabiztos, nyugodt, szabadlelkű nő illatát alkotják meg, aki tökéletes harmóniában él a természettel.

Az illat 2010-ben került a piacra.

Összetétel

fej

citrom, menta

szív

jázmin, piros bors, bazsarózsa

Alapillat

Virginia cédrus, cukor, labdanum

Paraméterek

Származási hely
Olasz
Nap
:
óra
:
perc
:
másodperc