Adatvédelmi alapelvek a Vivantis.hu

A Vivantis.hu weboldalt igyekszünk az Ön igényeihez igazítani. A weboldalon való tevékenysége alapján személyre szabjuk tartalmát és megmutatjuk a releváns termékeket. Az "Értem" gombra kattintva, vagy a sávon kívüli helyre kattintva egyetért a cookie használatával és a weboldalon folytatott tevékenység adatai felhasználásával a célzott hirdetések megjelenítéséhez a közösségi hálózatokon és más webhelyek hirdetési hálózatain. Bármikor kikapcsolhatja a személyre szabást és a célzott hirdetéseket, illetve szerkesztheti a beállításokat az Adatvédelmi beállítások részben.

Áruvisszaküldés 2 hónap
Ügyfélszolgálat  [email protected] | +36 155 073 50
Menu

Amethyst - EDP

Márka: Lalique
Első pillantásra talán túl egyszerű illatok - és mégis a természetben fényűző és veszélyesen szuggesztív. Szénsavas szemben enyhén virágos pézsma jegyzeteket, bemutatja új, modern óra klasszikusan… Leírás és paraméterek
Ennek a darabnak a változatai (2):

Leírás

Első pillantásra talán túl egyszerű illatok - és mégis a természetben fényűző és veszélyesen szuggesztív. Szénsavas szemben enyhén virágos pézsma jegyzeteket, bemutatja új, modern óra klasszikusan édes készítmény teljes csábító nőies.

Összetétel

fej

szeder, szeder levél, málna, fekete ribizli

szív

liliom, rózsa, bazsarózsa

Alapillat

pézsma, fás jegyek, vanília

Paraméterek

Származási hely
Francia
Nap
:
óra
:
perc
:
másodperc