Adatvédelmi alapelvek a Vivantis.hu

A Vivantis.hu weboldalt igyekszünk az Ön igényeihez igazítani. A weboldalon való tevékenysége alapján személyre szabjuk tartalmát és megmutatjuk a releváns termékeket. Az "Értem" gombra kattintva, vagy a sávon kívüli helyre kattintva egyetért a cookie használatával és a weboldalon folytatott tevékenység adatai felhasználásával a célzott hirdetések megjelenítéséhez a közösségi hálózatokon és más webhelyek hirdetési hálózatain. Bármikor kikapcsolhatja a személyre szabást és a célzott hirdetéseket, illetve szerkesztheti a beállításokat az Adatvédelmi beállítások részben.

Áruvisszaküldés 2 hónap
Ügyfélszolgálat  [email protected] | +36 155 073 50
Menu

Fate - EDP

Márka: Amouage
Víz Fame parfüm férfiaknak a márka Amouage egy orientális fás, hangsúlyos aromája. Az elején a rejtett mandarin, fehér üröm, kömény, gyömbér, sáfrány - a szív copahu balzsam, szalmavirág, labdanum,… Leírás és paraméterek
Ennek a darabnak a változatai (1):

Leírás

Víz Fame parfüm férfiaknak a márka Amouage egy orientális fás, hangsúlyos aromája. Az elején a rejtett mandarin, fehér üröm, kömény, gyömbér, sáfrány - a szív copahu balzsam, szalmavirág, labdanum, tömjén, tömjén, rózsa, és végül bemutatja a pézsma, édesgyökér, szantálfa, édesgyökér, cédrus, labdanum.

Úgy indult 2013-ban.

Összetétel

fej

mandarin, üröm, kömény, gyömbér, sáfrány

szív

copahu balzsam, szalmavirág, labdanum, tömjén, tömjén, rózsa

Alapillat

Musk, édesgyökér, szantálfa, édesgyökér, cédrus, labdanum

Paraméterek

Származási hely
Arab és keleti
Nap
:
óra
:
perc
:
másodperc