Adatvédelmi alapelvek a Vivantis.hu

A Vivantis.hu weboldalt igyekszünk az Ön igényeihez igazítani. A weboldalon való tevékenysége alapján személyre szabjuk tartalmát és megmutatjuk a releváns termékeket. Az "Értem" gombra kattintva, vagy a sávon kívüli helyre kattintva egyetért a cookie használatával és a weboldalon folytatott tevékenység adatai felhasználásával a célzott hirdetések megjelenítéséhez a közösségi hálózatokon és más webhelyek hirdetési hálózatain. Bármikor kikapcsolhatja a személyre szabást és a célzott hirdetéseket, illetve szerkesztheti a beállításokat az Adatvédelmi beállítások részben.

Áruvisszaküldés 2 hónap
Ügyfélszolgálat  [email protected] | +36 155 073 50
Menu

Acqua di Gio Profumo - EDP

Márka: Armani
Giorgio Armani az ikonikus Acqua di Gio illatát 1996-ban mutatta be a nagyközönségnek. Csaknem 20 év elteltével egy új illattal, az Acqua di Gio Profumo-val jelentkezik. Az elegáns illat a légies… Leírás és paraméterek
Ennek a darabnak a változatai (4):

Leírás

Giorgio Armani az ikonikus Acqua di Gio illatát 1996-ban mutatta be a nagyközönségnek. Csaknem 20 év elteltével egy új illattal, az Acqua di Gio Profumo-val jelentkezik. Az elegáns illat a légies könnyedséget és a mérhetetlen mélységet állítja szembe egymással. Az ember és a szabadság történetét meséli el, mint mikor a tenger találkozik a napszítta parttal.

Az Acqua di Gio Profumo illat aromás, fás és fűszeres illatkompozíció, amelyet az eredeti parfümfez hasonlóan Alberto Morillas munkája fémjelzi.

Az illat reklámarca Jason Morgan.

Az illat 2015-ben került a piacra.

Összetétel

fej

tengeri tónusok, bergamot

szív

zsálya, rozmaring, muskátli

Alapillat

tömjén, pacsuli

Paraméterek

Származási hely
Olasz
Nap
:
óra
:
perc
:
másodperc