Adatvédelmi alapelvek a Vivantis.hu

A Vivantis.hu weboldalt igyekszünk az Ön igényeihez igazítani. A weboldalon való tevékenysége alapján személyre szabjuk tartalmát és megmutatjuk a releváns termékeket. Az "Értem" gombra kattintva, vagy a sávon kívüli helyre kattintva egyetért a cookie használatával és a weboldalon folytatott tevékenység adatai felhasználásával a célzott hirdetések megjelenítéséhez a közösségi hálózatokon és más webhelyek hirdetési hálózatain. Bármikor kikapcsolhatja a személyre szabást és a célzott hirdetéseket, illetve szerkesztheti a beállításokat az Adatvédelmi beállítások részben.

Áruvisszaküldés 2 hónap
Ügyfélszolgálat  [email protected] | +36 155 073 50
Menu

Eau De Nuit - EDT

Márka: Armani
1984-ben vezette be a márka Armani illat férfiaknak Eau Pour Homme -, hogy már nagyon népszerű, és népszerű. Csaknem 30 évvel később, 2013 februárjában, Armani bemutatja az új verzió Eau Pour Homme… Leírás és paraméterek
Ennek a darabnak a változatai (1):

Leírás

1984-ben vezette be a márka Armani illat férfiaknak Eau Pour Homme -, hogy már nagyon népszerű, és népszerű. Csaknem 30 évvel később, 2013 februárjában, Armani bemutatja az új verzió Eau Pour Homme és a vadonatúj "Night Edition" Eau De Nuit. Az alakja fenti illatanyagok vált egy brit hegedűművész Charlie Siem és olasz fotós Francesco Carrozzini.

Összetétel

fej

rózsabors, bergamot

szív

napraforgó, írisz, szerecsendió, kardamom

Alapillat

Tonkabab, ámbra, cédrusfa

Paraméterek

Származási hely
Olasz
Nap
:
óra
:
perc
:
másodperc