Adatvédelmi alapelvek a Vivantis.hu

A Vivantis.hu weboldalt igyekszünk az Ön igényeihez igazítani. A weboldalon való tevékenysége alapján személyre szabjuk tartalmát és megmutatjuk a releváns termékeket. Az "Értem" gombra kattintva, vagy a sávon kívüli helyre kattintva egyetért a cookie használatával és a weboldalon folytatott tevékenység adatai felhasználásával a célzott hirdetések megjelenítéséhez a közösségi hálózatokon és más webhelyek hirdetési hálózatain. Bármikor kikapcsolhatja a személyre szabást és a célzott hirdetéseket, illetve szerkesztheti a beállításokat az Adatvédelmi beállítások részben.

Áruvisszaküldés 2 hónap
Ügyfélszolgálat  [email protected] | +36 155 073 50
Menu

Homme - EDT

Márka: Joop! Kód: pJO005
Ennek a darabnak a változatai (4):

Leírás

Joop! Homme egy izgalmas, érzéki illat férfiaknak. A lenyűgöző eredetiség és az ellentétek egyvelege. A férfi személyiség minden aspektusát ünnepli. Érzéki, kreatív, kifejező illat. A kiegyensúlyozott felszín alatt egy hatalmas tűz lobog.

Az illat 1989-ben került a piacra.

Összetétel

fej

bergamott, fahéj, narancsvirág

szív

dohány, méz, szantálfa, vetiver

Alapillat

pacsuli, tonkabab, pézsma

A termék a következő csoportokban található meg

Márka: Joop!

Német designer Wolfgang Joop van a teremtő erő az egyik legsikeresebb divat birodalmak világ, parfüm, ékszer és órák . A márka Joop! kifejezi egy egyedülálló spontaneitás, a képzelet, a szabadság és az elutasítás beivódott hagyományok, anélkül, hogy valaha tagadja mély tisztelete az esztétika, a történelem és a klasszicizmus. Ez az avantgárd, provokatív, érzéki, optimista, vidám, divatos és színesek.

...több
Joop!
Nap
:
óra
:
perc
:
másodperc