Adatvédelmi alapelvek a Vivantis.hu

A Vivantis.hu weboldalt igyekszünk az Ön igényeihez igazítani. A weboldalon való tevékenysége alapján személyre szabjuk tartalmát és megmutatjuk a releváns termékeket. Az "Értem" gombra kattintva, vagy a sávon kívüli helyre kattintva egyetért a cookie használatával és a weboldalon folytatott tevékenység adatai felhasználásával a célzott hirdetések megjelenítéséhez a közösségi hálózatokon és más webhelyek hirdetési hálózatain. Bármikor kikapcsolhatja a személyre szabást és a célzott hirdetéseket, illetve szerkesztheti a beállításokat az Adatvédelmi beállítások részben.

Áruvisszaküldés 2 hónap
Ügyfélszolgálat  [email protected] | +36 155 073 50
Menu

Black Man - EDT

Márka: Mexx
A Black Man férfi illat fejillatát friss vízi tónusok alkotják. Az átlátszó zöld és vízi tónusai fekete borssal és mandarinnal van fűszerezve. A szív illatnak ártatlan leheletet nyújt a  friss… Leírás és paraméterek
Ennek a darabnak a változatai (1):

Leírás

A Black Man férfi illat fejillatát friss vízi tónusok alkotják. Az átlátszó zöld és vízi tónusai fekete borssal és mandarinnal van fűszerezve. A szív illatnak ártatlan leheletet nyújt a  friss tavirózsa, amelyet körülvesz a cédrusfa mély tónusa. A pacsuli, szantálfa és ámbra  tónusa érzéki férfias alapot biztosít. Ezzel az illattal úgy fogja magát érezni, mintha tele lenne energiával és képes minden helyzetet megoldani.

Az illat 2009-ben került a piacra

Összetétel

fej

víz tónusok, bors, mandarin

szív

tavirózsa, cédrusfa

Alapillat

pacsuli, szantálfa, ámbra

Nap
:
óra
:
perc
:
másodperc