Adatvédelmi alapelvek a Vivantis.hu

A Vivantis.hu weboldalt igyekszünk az Ön igényeihez igazítani. A weboldalon való tevékenysége alapján személyre szabjuk tartalmát és megmutatjuk a releváns termékeket. Az "Értem" gombra kattintva, vagy a sávon kívüli helyre kattintva egyetért a cookie használatával és a weboldalon folytatott tevékenység adatai felhasználásával a célzott hirdetések megjelenítéséhez a közösségi hálózatokon és más webhelyek hirdetési hálózatain. Bármikor kikapcsolhatja a személyre szabást és a célzott hirdetéseket, illetve szerkesztheti a beállításokat az Adatvédelmi beállítások részben.

INGYENES SZÁLLÍTÁS 37 000 Ft  | Áruvisszaküldés 2 hónap
Ügyfélszolgálat  [email protected] | +36 155 073 50

Chrome - EDT

Márka: Azzaro Kód: pAZ004
Ennek a darabnak a változatai (3):

Leírás

Férfiasság, identitás, erő, frissesség, fényerő, felszállás, modernitás, mozgás, energia, akarat. Erős és egyszerű történet, amely a mai jó generációk közötti kapcsolatokban gyökerezik. Olyan történet, amelynek az a célja, hogy összegyűjtse és megünnepelje a különböző generációk férfiak által megosztott erős, érzelmi élményeket. Chrome -  rezonáns, mérsékelt és modern név, amely a világ minden országában ragyog, mint egy banner. Kiválasztott anyagok, színek és formák, amelyek ellenálnak az időnek. Kifejezi az identitás, az érzések és az örömök keresését, a kölcsönösség és az egyéni tapasztalat kombinálásának szándékát. A tisztaság és a frissesség utáni vágy, amely az 1990-es években jelent meg, és amely 20 éve képviseli az aromás illatokat.

Összetétel

fej

bergamott, grapefruit, gyömbér, pézsma, Hedione

szív

ózon, ánizs, zuzmó

Alapillat

egzotikus fák, menta, borostyán

Paraméterek

Származási hely
Francia
Márka: Azzaro
Világhírű couturier Loris Azzaro született Tunéziában, de a szíve tartozik Szicíliában. Kezdte pályafutását tervezése, tartozékok és ékszerek feleségét. Az ő szeretete divat hamarosan oda vezetett, hogy ruházati tervezés, amely aztán kibővült és megalakította saját gyűjteménye Azzaro . A parfüm létre együttműködve tehetséges tervezők. Között a legnépszerűbb illatok közé Azzaro Chrome és Azzaro pour Homme . Ezen kívül is igaz marad, hogy a hagyomány, a megszállottja minőségű és mindig kiválasztja a legjobb alapanyagokból. A mai modellek, illat és tehetség világszerte ismert.
Azzaro
Nap
:
óra
:
perc
:
másodperc