Adatvédelmi alapelvek a Vivantis.hu

A Vivantis.hu weboldalt igyekszünk az Ön igényeihez igazítani. A weboldalon való tevékenysége alapján személyre szabjuk tartalmát és megmutatjuk a releváns termékeket. Az "Értem" gombra kattintva, vagy a sávon kívüli helyre kattintva egyetért a cookie használatával és a weboldalon folytatott tevékenység adatai felhasználásával a célzott hirdetések megjelenítéséhez a közösségi hálózatokon és más webhelyek hirdetési hálózatain. Bármikor kikapcsolhatja a személyre szabást és a célzott hirdetéseket, illetve szerkesztheti a beállításokat az Adatvédelmi beállítások részben.

Áruvisszaküldés 2 hónap
Ügyfélszolgálat  [email protected] | +36 155 073 50
Menu

Ice Touch Man - EDT

Márka: Mexx
Nyisd ki az érzékeidet - a jég, mint a feszültség szimbóluma a férfi és a nő között. Hűvös, friss és ugyanakkor gyengéden erotikus. A hő és a hideg közötti kontraszt ösztönzi az érzéseket és a… Leírás és paraméterek
Ennek a darabnak a változatai (2):

Leírás

Nyisd ki az érzékeidet - a jég, mint a feszültség szimbóluma a férfi és a nő között. Hűvös, friss és ugyanakkor gyengéden erotikus. A hő és a hideg közötti kontraszt ösztönzi az érzéseket és a tudatot, és feltárja az érzelmek erejét.

Az illat 2005-ben került a piacra.

Összetétel

fej

rózsaszín grapefruit, alma, nyírlevél, mandarin

szív

cédrus levelek, jázmin, rózsa szárai

Alapillat

cédrusfa, szantálfa, borostyán, pacsuli, Tonkabab, pézsma

Nap
:
óra
:
perc
:
másodperc