Adatvédelmi alapelvek a Vivantis.hu

A Vivantis.hu weboldalt igyekszünk az Ön igényeihez igazítani. A weboldalon való tevékenysége alapján személyre szabjuk tartalmát és megmutatjuk a releváns termékeket. Az "Értem" gombra kattintva, vagy a sávon kívüli helyre kattintva egyetért a cookie használatával és a weboldalon folytatott tevékenység adatai felhasználásával a célzott hirdetések megjelenítéséhez a közösségi hálózatokon és más webhelyek hirdetési hálózatain. Bármikor kikapcsolhatja a személyre szabást és a célzott hirdetéseket, illetve szerkesztheti a beállításokat az Adatvédelmi beállítások részben.

Áruvisszaküldés 2 hónap
Ügyfélszolgálat  [email protected] | +36 155 073 50
Menu

Look Up Now For Him - EDT

Márka: Mexx
Mexx bemutatja az új férfi illatot  Look Up Now For Him név alatt. Ez a friss illat készen áll örömet okozni Önnek a nyári hónapokban, és nemcsak azokban. Annyira érzéki és szexi, hogy imádni fogja,… Leírás és paraméterek
Ennek a darabnak a változatai (3):

Leírás

Mexx bemutatja az új férfi illatot  Look Up Now For Him név alatt. Ez a friss illat készen áll örömet okozni Önnek a nyári hónapokban, és nemcsak azokban. Annyira érzéki és szexi, hogy imádni fogja, és nem fog tudni nélküle meglenni. Engedje magát kényeztetni a Look Up Now For Him illattal.

Összetétel

fej

körte, zöld tónusok

szív

gyöngyvirág, pacsuli, vízililiom

Alapillat

cédrusfa, ámbra, pézsma

Nap
:
óra
:
perc
:
másodperc