Adatvédelmi alapelvek a Vivantis.hu

A Vivantis.hu weboldalt igyekszünk az Ön igényeihez igazítani. A weboldalon való tevékenysége alapján személyre szabjuk tartalmát és megmutatjuk a releváns termékeket. Az "Értem" gombra kattintva, vagy a sávon kívüli helyre kattintva egyetért a cookie használatával és a weboldalon folytatott tevékenység adatai felhasználásával a célzott hirdetések megjelenítéséhez a közösségi hálózatokon és más webhelyek hirdetési hálózatain. Bármikor kikapcsolhatja a személyre szabást és a célzott hirdetéseket, illetve szerkesztheti a beállításokat az Adatvédelmi beállítások részben.

Áruvisszaküldés 2 hónap
Ügyfélszolgálat  [email protected] | +36 155 073 50
Menu

Booster - EDT

Márka: Lacoste
Booster a megtestesítője sportéletben. Ez hozza a vitalitást és a jó közérzet, serkenti a test és az elme. Megy előre lendülettel, humorral és Booster egy egyedülálló víztest ahonnan energiát sugároz… Leírás és paraméterek
Ennek a darabnak a változatai (1):

Leírás

Booster a megtestesítője sportéletben. Ez hozza a vitalitást és a jó közérzet, serkenti a test és az elme. Megy előre lendülettel, humorral és Booster egy egyedülálló víztest ahonnan energiát sugároz. Az illat kifejezetten a fiatal férfiak.

Fragrance 2006-ban indult.

Összetétel

fej

borsmenta, mentol, eukaliptusz, citrom

szív

narancs, grapefruit, aromás jegyeket fűszerek

Alapillat

fa, pézsma

Paraméterek

Származási hely
Francia
Nap
:
óra
:
perc
:
másodperc