Adatvédelmi alapelvek a Vivantis.hu

A Vivantis.hu weboldalt igyekszünk az Ön igényeihez igazítani. A weboldalon való tevékenysége alapján személyre szabjuk tartalmát és megmutatjuk a releváns termékeket. Az "Értem" gombra kattintva, vagy a sávon kívüli helyre kattintva egyetért a cookie használatával és a weboldalon folytatott tevékenység adatai felhasználásával a célzott hirdetések megjelenítéséhez a közösségi hálózatokon és más webhelyek hirdetési hálózatain. Bármikor kikapcsolhatja a személyre szabást és a célzott hirdetéseket, illetve szerkesztheti a beállításokat az Adatvédelmi beállítások részben.

Áruvisszaküldés 2 hónap
Ügyfélszolgálat  [email protected] | +36 155 073 50
Menu

Essential - EDT

Márka: Lacoste
Ha azt mondjuk „Lacoste“, akkor automatikusan az abszolút szabadság érzése és az öröm jut eszünkbe. Éppen ezeket az érzéseket váltja ki belőlünk a Lacoste Essential illat, amely ezt sugallja nekünk:… Leírás és paraméterek
Ennek a darabnak a változatai (3):

Leírás

Ha azt mondjuk „Lacoste“, akkor automatikusan az abszolút szabadság érzése és az öröm jut eszünkbe. Éppen ezeket az érzéseket váltja ki belőlünk a Lacoste Essential illat, amely ezt sugallja nekünk: „Fordíts elég időt önmagadra, és ilyenkor tedd azt, amit igazán élvezel!“ Ugyanolyan illata van, mint a kellemesen hétvégéknek, amelyeket barátainkkal és szeretteinkkel töltöttük el. Ugyanakkor ennél sokkal több van benne, mert a szabadság egy különleges lelkiállapot: egy életérzés, egy életfilozófia, amely kihat a munkánkra, a kapcsolatainkra és az egész életünkre. „Határok nélküli frissesség“ – így határozható meg ennek a különleges illatnak az üzenete. Ez egy egyszerű gondolat, de – mint az már minden Lacoste termék esetében megszokott – elvezetve a tökéletességig.

Az illat 2005-ben került a piacra.

Összetétel

fej

kasszia, bergamot, mandarin

szív

rózsa, fekete bors

Alapillat

szantálfa, pacsuli

Paraméterek

Származási hely
Francia
Nap
:
óra
:
perc
:
másodperc