Adatvédelmi alapelvek a Vivantis.hu

A Vivantis.hu weboldalt igyekszünk az Ön igényeihez igazítani. A weboldalon való tevékenysége alapján személyre szabjuk tartalmát és megmutatjuk a releváns termékeket. Az "Értem" gombra kattintva, vagy a sávon kívüli helyre kattintva egyetért a cookie használatával és a weboldalon folytatott tevékenység adatai felhasználásával a célzott hirdetések megjelenítéséhez a közösségi hálózatokon és más webhelyek hirdetési hálózatain. Bármikor kikapcsolhatja a személyre szabást és a célzott hirdetéseket, illetve szerkesztheti a beállításokat az Adatvédelmi beállítások részben.

Áruvisszaküldés 2 hónap
Ügyfélszolgálat  [email protected] | +36 155 073 50
Menu

L`Homme - EDT

Márka: Prada
A 2016-os év újdonsága a Prada je L´Homme Prada. Ez a ciprusos-fás illat férfias, eredeti és időtálló.  Egyesíti az olyan összetevőket, mint a pacsuli, cédrusfa, ibolya, muskátli, borostyánvirág,… Leírás és paraméterek
Ennek a darabnak a változatai (3):

Leírás

A 2016-os év újdonsága a Prada je L´Homme Prada. Ez a ciprusos-fás illat férfias, eredeti és időtálló.  Egyesíti az olyan összetevőket, mint a pacsuli, cédrusfa, ibolya, muskátli, borostyánvirág, írisz, neroli és bors.

Összetétel

fej

neroli, bors

szív

ibolya, muskátli, borostyán, írisz

Alapillat

pacsuli, cédrus

Paraméterek

Származási hely
Olasz
Nap
:
óra
:
perc
:
másodperc