Adatvédelmi alapelvek a Vivantis.hu

A Vivantis.hu weboldalt igyekszünk az Ön igényeihez igazítani. A weboldalon való tevékenysége alapján személyre szabjuk tartalmát és megmutatjuk a releváns termékeket. Az "Értem" gombra kattintva, vagy a sávon kívüli helyre kattintva egyetért a cookie használatával és a weboldalon folytatott tevékenység adatai felhasználásával a célzott hirdetések megjelenítéséhez a közösségi hálózatokon és más webhelyek hirdetési hálózatain. Bármikor kikapcsolhatja a személyre szabást és a célzott hirdetéseket, illetve szerkesztheti a beállításokat az Adatvédelmi beállítások részben.

Áruvisszaküldés 2 hónap
Ügyfélszolgálat  [email protected] | +36 155 073 50
Menu

Scuderia Black - EDT

Márka: Ferrari
Az első akkord a citrusos hangnemek izgalmas harmóniája, amelyet a friss gyümöncsillat tesz ellenálhatatlanná. Az illat szíve titkozatos és rejtélyes, a meleg fűszerek és a varázslatos virágeszenciák… Leírás és paraméterek
Ennek a darabnak a változatai (3):

Leírás

Az első akkord a citrusos hangnemek izgalmas harmóniája, amelyet a friss gyümöncsillat tesz ellenálhatatlanná. Az illat szíve titkozatos és rejtélyes, a meleg fűszerek és a varázslatos virágeszenciák kombináviója varázslatos kompozíciót alkot. A Ferrari Black fejillatát a borostyán, a cédrus, a pézsma és a vanília egyvelege alkotja, amely az elegáns, férfias érzékiségre irányítja a figyelmet.

Az illat 1999-ben került a piacra.

Összetétel

fej

lime, bergamot, alma, szilva

szív

kardamom, fahéj, jázmin, rózsa

Alapillat

ámbra, cédrus, pézsma, vanília

Paraméterek

Származási hely
Olasz
Nap
:
óra
:
perc
:
másodperc