Adatvédelmi alapelvek a Vivantis.hu

A Vivantis.hu weboldalt igyekszünk az Ön igényeihez igazítani. A weboldalon való tevékenysége alapján személyre szabjuk tartalmát és megmutatjuk a releváns termékeket. Az "Értem" gombra kattintva, vagy a sávon kívüli helyre kattintva egyetért a cookie használatával és a weboldalon folytatott tevékenység adatai felhasználásával a célzott hirdetések megjelenítéséhez a közösségi hálózatokon és más webhelyek hirdetési hálózatain. Bármikor kikapcsolhatja a személyre szabást és a célzott hirdetéseket, illetve szerkesztheti a beállításokat az Adatvédelmi beállítások részben.

Áruvisszaküldés 2 hónap
Ügyfélszolgálat  [email protected] | +36 155 073 50
Menu

Dreamer - EDT

Márka: Versace
Finom illat a férfiaknak, akik a szépség, az öröm és a harmónia új eszményeit keresik, és akik számára nem léteznek határok. Az illat önmagában  meleg és friss, alapja a dohány és a borostyánvirág… Leírás és paraméterek
Ennek a darabnak a változatai (3):

Leírás

Finom illat a férfiaknak, akik a szépség, az öröm és a harmónia új eszményeit keresik, és akik számára nem léteznek határok. Az illat önmagában  meleg és friss, alapja a dohány és a borostyánvirág természetes keverékéből áll össze. A szívillata a len, a liliom és az írisz gyökér virágának esszenciáját tartalmazza. Engedje magát elrabolni a Versace Dreamer  parfümmel az álmok és a fantázia birodalmába.

Összetétel

fej

boróka, gyöngyvirág

szív

írisz, len esszencia

Alapillat

tárkony, dohány virágok, borostyán

Paraméterek

Származási hely
Olasz
Nap
:
óra
:
perc
:
másodperc