Adatvédelmi alapelvek a Vivantis.hu

A Vivantis.hu weboldalt igyekszünk az Ön igényeihez igazítani. A weboldalon való tevékenysége alapján személyre szabjuk tartalmát és megmutatjuk a releváns termékeket. Az "Értem" gombra kattintva, vagy a sávon kívüli helyre kattintva egyetért a cookie használatával és a weboldalon folytatott tevékenység adatai felhasználásával a célzott hirdetések megjelenítéséhez a közösségi hálózatokon és más webhelyek hirdetési hálózatain. Bármikor kikapcsolhatja a személyre szabást és a célzott hirdetéseket, illetve szerkesztheti a beállításokat az Adatvédelmi beállítások részben.

Áruvisszaküldés 2 hónap
Ügyfélszolgálat  [email protected] | +36 155 073 50
Menu

For Men - EDT

Márka: Jaguar Kód: pJR002
Ennek a darabnak a változatai (1):

Leírás

Jaguar For Men egy citrus-fás férfias illat Jaguar. Csak tükrözi igényeinek és kívánságainak egy férfi, aki intelligens, karizmatikus és magabiztos. Head citrus illat miatt grapefruit, kiegészítve bazsalikom. Szív Tartozik gardenia és fűszerek. Következtetés Az illata jele cédrus és borostyán.

Úgy indult 1988-ban.

Összetétel

fej

grapefruit, bazsalikom

szív

gardénia, fűszerek

Alapillat

cédrusfa, ámbra

Produkt je také v sekcích

Márka: Jaguar
Az ötlet, hogy hozzon létre egy parfümöt az azonos nevű magas színvonalú, amely rezonál az ötlet egy elegáns autó Jaguar alapított 1986 Finomított illat alapján a bőr és a nemes fából, csatlakozik a gondolattal, hogy egy angol úriember körül diszkrét luxus. Ezt a koncepciót sikeresen megvalósult létrehozásával az első parfüm Jaguar Men. Egyéb illatanyagokat siker hamarosan követte. A márka ma az egyik legnépszerűbb, és még akkor próbálja parfümje.
Jaguar
Nap
:
óra
:
perc
:
másodperc