Adatvédelmi alapelvek a Vivantis.hu

A Vivantis.hu weboldalt igyekszünk az Ön igényeihez igazítani. A weboldalon való tevékenysége alapján személyre szabjuk tartalmát és megmutatjuk a releváns termékeket. Az "Értem" gombra kattintva, vagy a sávon kívüli helyre kattintva egyetért a cookie használatával és a weboldalon folytatott tevékenység adatai felhasználásával a célzott hirdetések megjelenítéséhez a közösségi hálózatokon és más webhelyek hirdetési hálózatain. Bármikor kikapcsolhatja a személyre szabást és a célzott hirdetéseket, illetve szerkesztheti a beállításokat az Adatvédelmi beállítások részben.

Áruvisszaküldés 2 hónap
Ügyfélszolgálat  [email protected] | +36 155 073 50
Menu

Classic - EDT

Márka: Jaguar
Épp uganúgy, mint a Jaguar autóknál, az azonos márkájú illatot is a stílusos tisztaság és elegancia uralja. Az érzékiség és a frissesség diszkrét keveréke a citrusfélék koktélából és a levendula… Leírás és paraméterek
Ennek a darabnak a változatai (2):

Leírás

Épp uganúgy, mint a Jaguar autóknál, az azonos márkájú illatot is a stílusos tisztaság és elegancia uralja. Az érzékiség és a frissesség diszkrét keveréke a citrusfélék koktélából és a levendula jellegzetes aromájából áll össze, amelyet a gyömbér, ánizs és boróka fűszeres tónusai egészítenek ki.

Összetétel

fej

mandarin, bergamott, levendula, boróka, bazsalikom

szív

ánizs, narancsvirág, lótuszvirág, gyömbér

Alapillat

szantálfa, pézsma

Nap
:
óra
:
perc
:
másodperc