Adatvédelmi alapelvek a Vivantis.hu

A Vivantis.hu weboldalt igyekszünk az Ön igényeihez igazítani. A weboldalon való tevékenysége alapján személyre szabjuk tartalmát és megmutatjuk a releváns termékeket. Az "Értem" gombra kattintva, vagy a sávon kívüli helyre kattintva egyetért a cookie használatával és a weboldalon folytatott tevékenység adatai felhasználásával a célzott hirdetések megjelenítéséhez a közösségi hálózatokon és más webhelyek hirdetési hálózatain. Bármikor kikapcsolhatja a személyre szabást és a célzott hirdetéseket, illetve szerkesztheti a beállításokat az Adatvédelmi beállítások részben.

Áruvisszaküldés 2 hónap
Ügyfélszolgálat  [email protected] | +36 155 073 50
Menu

Homme Wild - EDT

Márka: Joop!
Homme Wild márka JOOP! Egy másik változata a klasszikus illatok JOOP! Homme, amely megtartja a piacon 1989 óta Homme Wild egy merészebb, szexisebb és provokatív, mint az eredeti változat. Úgy… Leírás és paraméterek
Ennek a darabnak a változatai (3):

Leírás

Homme Wild márka JOOP! Egy másik változata a klasszikus illatok JOOP! Homme, amely megtartja a piacon 1989 óta Homme Wild egy merészebb, szexisebb és provokatív, mint az eredeti változat. Úgy tervezték, hogy a férfiak, akik tudják, hogyan kell szórakozni egy vad, szabad és provokatív lázadók, akik vezetni kerékpárok kimosott farmer és bőr zakó. Vagy csak azok számára, akik szeretnének egy pillanatra, hogy érzem magam, mint nekik. Ez orientális illat fougerovou illatszergyáros Alienor Massenet. A parfüm épül erőteljes kontrasztok. Ez megnyitja a pezsgő akkordjai szegfűbors, ami intenzív, gazdag sötét rum szívében az illat. Meleg érzés parfüm elérni keverék fehér és fás dohány, amelynek területén található a bázis.

Úgy indult 2012-ben.

Összetétel

fej

rózsaszín bors

szív

rum

Alapillat

Fehér dohány, fás jegyek

Nap
:
óra
:
perc
:
másodperc