Adatvédelmi alapelvek a Vivantis.hu

A Vivantis.hu weboldalt igyekszünk az Ön igényeihez igazítani. A weboldalon való tevékenysége alapján személyre szabjuk tartalmát és megmutatjuk a releváns termékeket. Az "Értem" gombra kattintva, vagy a sávon kívüli helyre kattintva egyetért a cookie használatával és a weboldalon folytatott tevékenység adatai felhasználásával a célzott hirdetések megjelenítéséhez a közösségi hálózatokon és más webhelyek hirdetési hálózatain. Bármikor kikapcsolhatja a személyre szabást és a célzott hirdetéseket, illetve szerkesztheti a beállításokat az Adatvédelmi beállítások részben.

Áruvisszaküldés 2 hónap
Ügyfélszolgálat  [email protected] | +36 155 073 50
Menu

Bentley Azure For Men - EDT

Márka: Bentley
A Bentley For Men Azure a 2014-es év férfi illata. A tenger partja által inspirált illat, a friss levegő és a pihenés minden érzéket felébreszt. A lédús gyümölcsök és a levendula és zsálya illat… Leírás és paraméterek
Ennek a darabnak a változatai (2):

Leírás

A Bentley For Men Azure a 2014-es év férfi illata. A tenger partja által inspirált illat, a friss levegő és a pihenés minden érzéket felébreszt. A lédús gyümölcsök és a levendula és zsálya illat keveréke békét és pihenést idéz elő. A parfüm alapja a kasmír fával van gazdagítva.

Összetétel

fej

mandarin, ananász, ibolya levelek, bergamot

szív

tea, bors, levendula, zsálya

Alapillat

tonkabab, kasmír fa

Nap
:
óra
:
perc
:
másodperc