Adatvédelmi alapelvek a Vivantis.hu

A Vivantis.hu weboldalt igyekszünk az Ön igényeihez igazítani. A weboldalon való tevékenysége alapján személyre szabjuk tartalmát és megmutatjuk a releváns termékeket. Az "Értem" gombra kattintva, vagy a sávon kívüli helyre kattintva egyetért a cookie használatával és a weboldalon folytatott tevékenység adatai felhasználásával a célzott hirdetések megjelenítéséhez a közösségi hálózatokon és más webhelyek hirdetési hálózatain. Bármikor kikapcsolhatja a személyre szabást és a célzott hirdetéseket, illetve szerkesztheti a beállításokat az Adatvédelmi beállítások részben.

Áruvisszaküldés 2 hónap
Ügyfélszolgálat  [email protected] | +36 155 073 50
Menu

For Men Intense - EDP

Márka: Bentley
A Bentley For Men Intense egy férfi illat, amely a keleties-fűszeres illatok közé tartozik. Legelsőre a babérlevél, a bergamott és a fekete bors fogja megszólítani, a parfüm szívében a rum, a fás… Leírás és paraméterek
Ennek a darabnak a változatai (1):

Leírás

A Bentley For Men Intense egy férfi illat, amely a keleties-fűszeres illatok közé tartozik. Legelsőre a babérlevél, a bergamott és a fekete bors fogja megszólítani, a parfüm szívében a rum, a fás illatjegyek, a fahéj, a muskátli és az üröm fejti ki hatását, majd a pacsuli, a cédrus, a tömjén, a benzoin és a bőr zárja az illatot.

Az illat 2013-ban került piacra.

Összetétel

fej

babérlevél, bergamot, bors

szív

rum, fás jegyek, fahéj, geránium, üröm

Alapillat

pacsuli, cédrus, tömjén, benzoin, bőr

Nap
:
óra
:
perc
:
másodperc