Adatvédelmi alapelvek a Vivantis.hu

A Vivantis.hu weboldalt igyekszünk az Ön igényeihez igazítani. A weboldalon való tevékenysége alapján személyre szabjuk tartalmát és megmutatjuk a releváns termékeket. Az "Értem" gombra kattintva, vagy a sávon kívüli helyre kattintva egyetért a cookie használatával és a weboldalon folytatott tevékenység adatai felhasználásával a célzott hirdetések megjelenítéséhez a közösségi hálózatokon és más webhelyek hirdetési hálózatain. Bármikor kikapcsolhatja a személyre szabást és a célzott hirdetéseket, illetve szerkesztheti a beállításokat az Adatvédelmi beállítások részben.

Áruvisszaküldés 2 hónap
Ügyfélszolgálat  [email protected] | +36 155 073 50
Menu

Tender Blossom - EDP

Márka: Betty Barclay
A Betty Barclay illat olyan nőknek szól, akik élvezik az élet minden pillanatát, akik természetes bájukkal, nyitott egyéniségükkel és pozitív életképükkel lenyűgözik környezetüket. Vitalitással teli… Leírás és paraméterek
Ennek a darabnak a változatai (1):

Leírás

A Betty Barclay illat olyan nőknek szól, akik élvezik az élet minden pillanatát, akik természetes bájukkal, nyitott egyéniségükkel és pozitív életképükkel lenyűgözik környezetüket. Vitalitással teli illat, amely egyszerre friss és gyengéd. Az érett dinnye, az exotikus licsi és a gyengéd ciklámen varázslatos fúziója. Az alapot a pézsma, a cédrus és a szantálfa biztosítja.

Összetétel

fej

dinnye, licsi

szív

frézia, magnólia, bazsarózsa, ciklámen

Alapillat

pézsma, cédrus, szantálfa

Nap
:
óra
:
perc
:
másodperc