Adatvédelmi alapelvek a Vivantis.hu

A Vivantis.hu weboldalt igyekszünk az Ön igényeihez igazítani. A weboldalon való tevékenysége alapján személyre szabjuk tartalmát és megmutatjuk a releváns termékeket. Az "Értem" gombra kattintva, vagy a sávon kívüli helyre kattintva egyetért a cookie használatával és a weboldalon folytatott tevékenység adatai felhasználásával a célzott hirdetések megjelenítéséhez a közösségi hálózatokon és más webhelyek hirdetési hálózatain. Bármikor kikapcsolhatja a személyre szabást és a célzott hirdetéseket, illetve szerkesztheti a beállításokat az Adatvédelmi beállítások részben.

Megérkezett a Black Friday • Akár -90 % • A remek akciókkal teli hét elkezdődött 
Áruvisszaküldés 2 hónap
Ügyfélszolgálat  [email protected] | +36 155 073 50
Menu

Zen - EDP

Márka: Shiseido
Shiseido Zen ispirací a legmélyebb értelemben a harmónia, az ígéret puha és sima bőr. Ez az elegáns illat kínál tartós lelki kinyilatkoztatás keleti szellem a jövő generációi számára. Elején a szag… Leírás és paraméterek
Ennek a darabnak a változatai (3):

Leírás

Shiseido Zen ispirací a legmélyebb értelemben a harmónia, az ígéret puha és sima bőr. Ez az elegáns illat kínál tartós lelki kinyilatkoztatás keleti szellem a jövő generációi számára. Elején a szag kombinációja grapefruit, bergamot, narancs, ananász, rózsa szív elég virágos és bázis egyesíti fás pacsuli, tömjén, ámbra, vanília és pézsma.

Azt 2007-ben indult.

Összetétel

fej

grapefruit, bergamot, narancs, ananász, rózsa

szív

frézia, gardénia, ibolya, gyöngyvirág, jácint, lótusz

Alapillat

pacsuli, cédrus, tömjén, ámbra, vanília, pézsma

Nap
:
óra
:
perc
:
másodperc