Adatvédelmi alapelvek a Vivantis.hu

A Vivantis.hu weboldalt igyekszünk az Ön igényeihez igazítani. A weboldalon való tevékenysége alapján személyre szabjuk tartalmát és megmutatjuk a releváns termékeket. Az "Értem" gombra kattintva, vagy a sávon kívüli helyre kattintva egyetért a cookie használatával és a weboldalon folytatott tevékenység adatai felhasználásával a célzott hirdetések megjelenítéséhez a közösségi hálózatokon és más webhelyek hirdetési hálózatain. Bármikor kikapcsolhatja a személyre szabást és a célzott hirdetéseket, illetve szerkesztheti a beállításokat az Adatvédelmi beállítások részben.

Áruvisszaküldés 2 hónap
Ügyfélszolgálat  [email protected] | +36 155 073 50
Menu

Black Saffron - EDP

Márka: Byredo
Keleti fűszeres illat férfiaknak és nőknek. Magasabbra emeli a lécet a versengő parfümöt. Ez egy parfüm, ami nem túl első benyomást, ahol úgy érzi, a kínai grapefruit, borókabogyó és a sáfrány. Hanem… Leírás és paraméterek
Ennek a darabnak a változatai (1):

Leírás

Keleti fűszeres illat férfiaknak és nőknek. Magasabbra emeli a lécet a versengő parfümöt. Ez egy parfüm, ami nem túl első benyomást, ahol úgy érzi, a kínai grapefruit, borókabogyó és a sáfrány. Hanem az állóképességet. Ez az arány a parfümöt, és megtartja a bőr és az ibolya stabilizáló kasmír, vetiver és a málna. Kiváló illatot nők bőre az esti eseményeket, hanem a kastély kabát alatt üzleti tárgyalások során.

Hagyja Mondja parfüm, amely 2012-ben ébredt.

Összetétel

fej

Kínai grapefruit, borókabogyó, sáfrány

szív

lila, bőr

Alapillat

kasmír, vetiver, málna

Nap
:
óra
:
perc
:
másodperc