Adatvédelmi alapelvek a Vivantis.hu

A Vivantis.hu weboldalt igyekszünk az Ön igényeihez igazítani. A weboldalon való tevékenysége alapján személyre szabjuk tartalmát és megmutatjuk a releváns termékeket. Az "Értem" gombra kattintva, vagy a sávon kívüli helyre kattintva egyetért a cookie használatával és a weboldalon folytatott tevékenység adatai felhasználásával a célzott hirdetések megjelenítéséhez a közösségi hálózatokon és más webhelyek hirdetési hálózatain. Bármikor kikapcsolhatja a személyre szabást és a célzott hirdetéseket, illetve szerkesztheti a beállításokat az Adatvédelmi beállítások részben.

Áruvisszaküldés 2 hónap
Ügyfélszolgálat  [email protected] | +36 155 073 50
Menu

Flowerhead - EDP

Márka: Byredo
Parfüm virága van kialakítva, hogy megünnepeljék az indiai esküvők. Párok általában megszórva szirmok, amelyek kopott többé-kevésbé egzotikus virágok. A több szín, annál jobb. Keveréke illatok… Leírás és paraméterek
Ennek a darabnak a változatai (1):

Leírás

Parfüm virága van kialakítva, hogy megünnepeljék az indiai esküvők. Párok általában megszórva szirmok, amelyek kopott többé-kevésbé egzotikus virágok. A több szín, annál jobb. Keveréke illatok különböző virágok annyira elsöprő, hogy Byredo úgy döntött, hogy létrehozza ezt a stílust parfümöt. A dal nem olyan kombinált de még mindig képes a hangulat a helyi hagyományokat.

Az elején, akkor lélegezni könnyen angyalgyökér, vörös áfonya és a szicíliai citrom. Virágzás egy vad sambac jázmin, zöld árnyalatok, a tubarózsa és rózsaszirmokkal. Ez a csodálatos kombináció zárja velúr és ámbra.

A parfüm-ben indult 2014-ben.

Összetétel

fej

angyalgyökér, vörös áfonya, szicíliai citrom

szív

sambac jázmin, zöld árnyalatok, tubarózsa, rózsaszirom

Alapillat

velúr, borostyán

Nap
:
óra
:
perc
:
másodperc