Adatvédelmi alapelvek a Vivantis.hu

A Vivantis.hu weboldalt igyekszünk az Ön igényeihez igazítani. A weboldalon való tevékenysége alapján személyre szabjuk tartalmát és megmutatjuk a releváns termékeket. Az "Értem" gombra kattintva, vagy a sávon kívüli helyre kattintva egyetért a cookie használatával és a weboldalon folytatott tevékenység adatai felhasználásával a célzott hirdetések megjelenítéséhez a közösségi hálózatokon és más webhelyek hirdetési hálózatain. Bármikor kikapcsolhatja a személyre szabást és a célzott hirdetéseket, illetve szerkesztheti a beállításokat az Adatvédelmi beállítások részben.

Áruvisszaküldés 2 hónap
Ügyfélszolgálat  [email protected] | +36 155 073 50
Menu

Bal d`Afrique - EDP

Márka: Byredo
A Byredo Bal d‘Afrique egy keleties-fás illat férfiaknak és nőknek. Ez a parfüm a párizsi avantgárdot keveri az afrikai kultúrával. Lehet, egy kissé szokatlan keverék, viszont tökéletesen jó összhang… Leírás és paraméterek
Ennek a darabnak a változatai (1):

Leírás

A Byredo Bal d‘Afrique egy keleties-fás illat férfiaknak és nőknek. Ez a parfüm a párizsi avantgárdot keveri az afrikai kultúrával. Lehet, egy kissé szokatlan keverék, viszont tökéletesen jó összhang. Lazuljon el a tánc, a zene és a művészetek mámorában. Ez a csodálatos keverék bergamottból, citromból, afrikai bársonyvirágból és feketeribizliből áll. Szívjegyében az ibolya, a jázmin és a ciklámen érződik. A nap végén pedig pézsmával, borostyánnal, vetiverfűvel és cédrussal zárul.

Az illatot 2009-ben mutatták be.

Összetétel

Fej

bergamott, citrom, afrikai bársonyvirág, feketeribizli

Szív

ibolya, jázmin, ciklámen

Alapillat

borostyán, pézsma, vetiverfű, virginiai cédrus

Paraméterek

Származási hely
Francia
Nap
:
óra
:
perc
:
másodperc