Adatvédelmi alapelvek a Vivantis.hu

A Vivantis.hu weboldalt igyekszünk az Ön igényeihez igazítani. A weboldalon való tevékenysége alapján személyre szabjuk tartalmát és megmutatjuk a releváns termékeket. Az "Értem" gombra kattintva, vagy a sávon kívüli helyre kattintva egyetért a cookie használatával és a weboldalon folytatott tevékenység adatai felhasználásával a célzott hirdetések megjelenítéséhez a közösségi hálózatokon és más webhelyek hirdetési hálózatain. Bármikor kikapcsolhatja a személyre szabást és a célzott hirdetéseket, illetve szerkesztheti a beállításokat az Adatvédelmi beállítások részben.

Áruvisszaküldés 2 hónap
Ügyfélszolgálat  [email protected] | +36 155 073 50
Menu

Boss Bottled Tonic - EDT 100 ml + utazó méretű dezodor spray 8 ml + kozmetikai táska

Márka: Hugo Boss
A Boss Bottled Tonic az ikonikus Boss Bottled alapjaira épül. A citrusos jegyek elegáns keveréke, teljesen újjáértelmezi az eredeti parfümöt. A grapefruit, keserű narancs és citrom a tisztaság… Leírás és paraméterek

Leírás

A Boss Bottled Tonic az ikonikus Boss Bottled alapjaira épül. A citrusos jegyek elegáns keveréke, teljesen újjáértelmezi az eredeti parfümöt. A grapefruit, keserű narancs és citrom a tisztaság érzését keltik. A szívjegyben a hozzáadott gyömbér a fűszeres jegyeket fokozza, ezáltal helyezi új perspektívába az illatot, egyedülállóvá és pezsgővé varázsolva azt. Az alapjegyben található olivafa a klasszikus illatot könnyebb, frissítőbb dimenzióra emeli, miközben erősíti az illat frissességét.

Az illat 2017-ben került a piacra.

Összetétel

fej

grapefruit, keserű narancs, citrom, alma

szív

gyömbér, fahéj, szegfűszeg, geránium

Alapillat

vetiver, fás illatjegyek

Nap
:
óra
:
perc
:
másodperc