Adatvédelmi alapelvek a Vivantis.hu

A Vivantis.hu weboldalt igyekszünk az Ön igényeihez igazítani. A weboldalon való tevékenysége alapján személyre szabjuk tartalmát és megmutatjuk a releváns termékeket. Az "Értem" gombra kattintva, vagy a sávon kívüli helyre kattintva egyetért a cookie használatával és a weboldalon folytatott tevékenység adatai felhasználásával a célzott hirdetések megjelenítéséhez a közösségi hálózatokon és más webhelyek hirdetési hálózatain. Bármikor kikapcsolhatja a személyre szabást és a célzott hirdetéseket, illetve szerkesztheti a beállításokat az Adatvédelmi beállítások részben.

Áruvisszaküldés 2 hónap
Ügyfélszolgálat  [email protected] | +36 155 073 50
Menu

Brit Sheer - EDT

Márka: Burberry
Burberry Brit Sheer egy citrusos-gyümölcsös illat nőknek, amely a friss ananász és licsi illatjegyeivel nyílik meg. Szívillat összetevői  közé tartozik a  mandarin és yuzu, az alapillatban rejtőzik a… Leírás és paraméterek
Ennek a darabnak a változatai (3):

Leírás

Burberry Brit Sheer egy citrusos-gyümölcsös illat nőknek, amely a friss ananász és licsi illatjegyeivel nyílik meg. Szívillat összetevői  közé tartozik a  mandarin és yuzu, az alapillatban rejtőzik a  pézsma és a gyanta. Ez egy rendkívül gyengéd és álmodozó rózsaszín illat,  amely a karizmatikus, elegáns és fiatalos nők számára készült.

Az illat 2007-ben került a piacra.

Összetétel

fej

ananász, licsi

szív

mandarin, narancs, yuzu

Alapillat

pézsma, gyanta

Nap
:
óra
:
perc
:
másodperc