Adatvédelmi alapelvek a Vivantis.hu

A Vivantis.hu weboldalt igyekszünk az Ön igényeihez igazítani. A weboldalon való tevékenysége alapján személyre szabjuk tartalmát és megmutatjuk a releváns termékeket. Az "Értem" gombra kattintva, vagy a sávon kívüli helyre kattintva egyetért a cookie használatával és a weboldalon folytatott tevékenység adatai felhasználásával a célzott hirdetések megjelenítéséhez a közösségi hálózatokon és más webhelyek hirdetési hálózatain. Bármikor kikapcsolhatja a személyre szabást és a célzott hirdetéseket, illetve szerkesztheti a beállításokat az Adatvédelmi beállítások részben.

Áruvisszaküldés 2 hónap
Ügyfélszolgálat  [email protected] | +36 155 073 50
Menu

Brit - EDP

Márka: Burberry
Burberry Brit a Burberry lényegét Burberry . Természete friss, szerény. Nem arrogáns, hanem azt a bizonyosságot sugározza, hogy csak az egyik eredetiségét adja. Ez a parfüm kinyújtja merész,… Leírás és paraméterek
Ennek a darabnak a változatai (2):

Leírás

Burberry Brit a Burberry lényegét Burberry . Természete friss, szerény. Nem arrogáns, hanem azt a bizonyosságot sugározza, hogy csak az egyik eredetiségét adja. Ez a parfüm kinyújtja merész, kiszámíthatatlan hangjait, excentrikus és finom, imádnivaló brit humorérzékkel.

A Burberry Brit egyértelmű hangszíneiben kecses komplexitásban mutatkozik meg, különféle kifinomultsággal. Ez a friss játékos illat klasszikus zöld. Keleti olasz lime és körte keveréke szexi zöld mandula. A hő az amber és a mahagóni fa alaphangjain keresztül jut át, és a vanília és a tonka bab érzékiségéhez vezet.

Összetétel

fej
mész, körte, mandula
szív
bazsarózsa, cukor, kandírozott mandula
Alapillat
vanília, tonkabab, mahagóni, borostyán
Nap
:
óra
:
perc
:
másodperc