Adatvédelmi alapelvek a Vivantis.hu

A Vivantis.hu weboldalt igyekszünk az Ön igényeihez igazítani. A weboldalon való tevékenysége alapján személyre szabjuk tartalmát és megmutatjuk a releváns termékeket. Az "Értem" gombra kattintva, vagy a sávon kívüli helyre kattintva egyetért a cookie használatával és a weboldalon folytatott tevékenység adatai felhasználásával a célzott hirdetések megjelenítéséhez a közösségi hálózatokon és más webhelyek hirdetési hálózatain. Bármikor kikapcsolhatja a személyre szabást és a célzott hirdetéseket, illetve szerkesztheti a beállításokat az Adatvédelmi beállítások részben.

Áruvisszaküldés 2 hónap
Ügyfélszolgálat  [email protected] | +36 155 073 50
Menu

London - EDP

Márka: Burberry
Igazi brit illat. Burberry London illata megragadja és ünnepli London városát és jellegzetes stílusérzetét. Az illatot egy nő számára készítették, aki ismeri és szeret Londonot, annak minden… Leírás és paraméterek
Ennek a darabnak a változatai (4):

Leírás

Igazi brit illat. Burberry London illata megragadja és ünnepli London városát és jellegzetes stílusérzetét. Az illatot egy nő számára készítették, aki ismeri és szeret Londonot, annak minden excentrikussága és ellentmondása szerint.

A parfümös üveg nagy hagyományos kocka motívumával van öltözve. A doboz tükrözi a dekoráció stílusát, és a szövött címke közvetlen kapcsolatot teremt a londoni divatgyűjteményekkel. Az illat most divatos kiegészítővé válik.

Burberry London elegáns virágillat. A rózsa, a lonc és a mandarin női felső hangjegyei csillogó tavaszi reggelen idézik az angol kertet, a levegő frissességét a mandarinhéj illata jelzi. A Tiare, a jázmin, a pünkösdi rózsa és a klementin finom és érzéki középtónusát a szantálfa, a pézsma és a pacsuli aromája hangsúlyozza, és finom csábítás auráját teremti, kiegészítve a nő természetes báját.

Összetétel

fej
rózsa, lonc, mandarin
szív
jázmin, bazsarózsa, tiare virág, klementin
Alapillat

szantálfa, pézsma, pacsuli

Nap
:
óra
:
perc
:
másodperc