Adatvédelmi alapelvek a Vivantis.hu

A Vivantis.hu weboldalt igyekszünk az Ön igényeihez igazítani. A weboldalon való tevékenysége alapján személyre szabjuk tartalmát és megmutatjuk a releváns termékeket. Az "Értem" gombra kattintva, vagy a sávon kívüli helyre kattintva egyetért a cookie használatával és a weboldalon folytatott tevékenység adatai felhasználásával a célzott hirdetések megjelenítéséhez a közösségi hálózatokon és más webhelyek hirdetési hálózatain. Bármikor kikapcsolhatja a személyre szabást és a célzott hirdetéseket, illetve szerkesztheti a beállításokat az Adatvédelmi beállítások részben.

Áruvisszaküldés 2 hónap
Ügyfélszolgálat  [email protected] | +36 155 073 50
Menu

Omnia Amethyste - EDT

Márka: Bvlgari
Bvlgari Omnia Amethyste egy virágos illat által inspirált színek játéka tükröző ki a polírozott felületek ametiszt. Omnia Amethyste egy elegáns és kifinomult összetétele határozza meg lány vagy… Leírás és paraméterek
Ennek a darabnak a változatai (3):

Leírás

Bvlgari Omnia Amethyste egy virágos illat által inspirált színek játéka tükröző ki a polírozott felületek ametiszt. Omnia Amethyste egy elegáns és kifinomult összetétele határozza meg lány vagy fiatal nő, aki kifejezi az „I”, titokzatos, mégis rendkívül friss illatú. A különleges vonzerőt van összefüggésben tiszta és őszinte hangon. Ametiszt, mint egy szimbólum a nyugalom, bedob felruházva egy nemes lélek, telve kegyelemmel és harmónia. Alapvetően ott is nyoma nőies jellemzett diszkrét érzékiség.

Összetétel

fej

rózsaszín grapefruit, sap

szív

bolgár rózsa

Alapillat

napraforgó, fa

Paraméterek

Származási hely
Olasz
Nap
:
óra
:
perc
:
másodperc