Adatvédelmi alapelvek a Vivantis.hu

A Vivantis.hu weboldalt igyekszünk az Ön igényeihez igazítani. A weboldalon való tevékenysége alapján személyre szabjuk tartalmát és megmutatjuk a releváns termékeket. Az "Értem" gombra kattintva, vagy a sávon kívüli helyre kattintva egyetért a cookie használatával és a weboldalon folytatott tevékenység adatai felhasználásával a célzott hirdetések megjelenítéséhez a közösségi hálózatokon és más webhelyek hirdetési hálózatain. Bármikor kikapcsolhatja a személyre szabást és a célzott hirdetéseket, illetve szerkesztheti a beállításokat az Adatvédelmi beállítások részben.

Áruvisszaküldés 2 hónap
Ügyfélszolgálat  [email protected] | +36 155 073 50
Menu

CK IN2U For Him - EDT

Márka: Calvin Klein
Illat férfiaknak, akik élnek jelenléte és érzékelése egyediségét minden pillanatban. Spontán és keleti készítmény épül cédrus és a vetiver, de nem fél, vagy szexi kakaó és citrus hangokat. Ez köti… Leírás és paraméterek
Ennek a darabnak a változatai (3):

Leírás

Illat férfiaknak, akik élnek jelenléte és érzékelése egyediségét minden pillanatban. Spontán és keleti készítmény épül cédrus és a vetiver, de nem fél, vagy szexi kakaó és citrus hangokat. Ez köti össze a világ a férfiak és a nők. IN2U Man fejezi szabadságát a fiatalok, és alkalmas minden alkalomra.

Az illat 2007-ben indult.

Összetétel

fej

citrusfélék, grapefruit levelek

szív

szegfűbors, kakaó

Alapillat

vetiver, fehér cédrus, pézsma

Nap
:
óra
:
perc
:
másodperc