Adatvédelmi alapelvek a Vivantis.hu

A Vivantis.hu weboldalt igyekszünk az Ön igényeihez igazítani. A weboldalon való tevékenysége alapján személyre szabjuk tartalmát és megmutatjuk a releváns termékeket. Az "Értem" gombra kattintva, vagy a sávon kívüli helyre kattintva egyetért a cookie használatával és a weboldalon folytatott tevékenység adatai felhasználásával a célzott hirdetések megjelenítéséhez a közösségi hálózatokon és más webhelyek hirdetési hálózatain. Bármikor kikapcsolhatja a személyre szabást és a célzott hirdetéseket, illetve szerkesztheti a beállításokat az Adatvédelmi beállítások részben.

Áruvisszaküldés 2 hónap
Ügyfélszolgálat  [email protected] | +36 155 073 50
Menu

CK One Summer 2017 - EDT

Márka: Calvin Klein
A cél ennek a fiatalos illat, hogy felidézze a tüzes a sivatag szívében, a jeges lehelet frissességét. A fejillatát lime és citrom uborka képviseli jeges hullám, amely elvezet a szív és a fehér bors… Leírás és paraméterek

Leírás

A cél ennek a fiatalos illat, hogy felidézze a tüzes a sivatag szívében, a jeges lehelet frissességét. A fejillatát lime és citrom uborka képviseli jeges hullám, amely elvezet a szív és a fehér bors klasszikus együtt sáfrány. Guajakgyantát fa alap zárja összhangban krémes pézsma.

Összetétel

fej

lime, citrom, uborka

szív

sáfrány, bors, fehér bors, gyömbér

Alapillat

guaiac fa, pézsma

Nap
:
óra
:
perc
:
másodperc