Adatvédelmi alapelvek a Vivantis.hu

A Vivantis.hu weboldalt igyekszünk az Ön igényeihez igazítani. A weboldalon való tevékenysége alapján személyre szabjuk tartalmát és megmutatjuk a releváns termékeket. Az "Értem" gombra kattintva, vagy a sávon kívüli helyre kattintva egyetért a cookie használatával és a weboldalon folytatott tevékenység adatai felhasználásával a célzott hirdetések megjelenítéséhez a közösségi hálózatokon és más webhelyek hirdetési hálózatain. Bármikor kikapcsolhatja a személyre szabást és a célzott hirdetéseket, illetve szerkesztheti a beállításokat az Adatvédelmi beállítások részben.

Áruvisszaküldés 2 hónap
Ügyfélszolgálat  [email protected] | +36 155 073 50
Menu

Eternity Moment - EDP

Márka: Calvin Klein
Boldog, mosolygós, nagyon fiatal színésznő Scarlett Johanson - arcok friss virág Eternity Moment - pontosan ragadja ihletet elvarázsolt véli, felgyorsult szívverés, érzés, amikor a lába már levált a… Leírás és paraméterek
Ennek a darabnak a változatai (4):

Leírás

Boldog, mosolygós, nagyon fiatal színésznő Scarlett Johanson - arcok friss virág Eternity Moment - pontosan ragadja ihletet elvarázsolt véli, felgyorsult szívverés, érzés, amikor a lába már levált a földről. Egy egyszerű flakon színes kipirult arcát, amikor az első csók rejt finom kombinációja hangok.

Összetétel

fej

gránátalma, licsi, guava

szív

Kínai rózsaszín bazsarózsa, golgotavirág, jázmin

Alapillat

rózsafa, pézsma, málna, kasmír

Nap
:
óra
:
perc
:
másodperc