Adatvédelmi alapelvek a Vivantis.hu

A Vivantis.hu weboldalt igyekszünk az Ön igényeihez igazítani. A weboldalon való tevékenysége alapján személyre szabjuk tartalmát és megmutatjuk a releváns termékeket. Az "Értem" gombra kattintva, vagy a sávon kívüli helyre kattintva egyetért a cookie használatával és a weboldalon folytatott tevékenység adatai felhasználásával a célzott hirdetések megjelenítéséhez a közösségi hálózatokon és más webhelyek hirdetési hálózatain. Bármikor kikapcsolhatja a személyre szabást és a célzott hirdetéseket, illetve szerkesztheti a beállításokat az Adatvédelmi beállítások részben.

Áruvisszaküldés 2 hónap
Ügyfélszolgálat  [email protected] | +36 155 073 50
Menu

Eternity - tusfürdő

Márka: Calvin Klein
Romantikus csokor finom növényi motívumok, összetevőkkel keverve, az erdő illata és a zöld tónusok. Az Örökkévalóság illata létrehozásához Calvin Klein inspirálta a házasságot Kelly Rektor… Leírás és paraméterek
Ennek a darabnak a változatai (1):

Leírás

Romantikus csokor finom növényi motívumok, összetevőkkel keverve, az erdő illata és a zöld tónusok. Az Örökkévalóság illata létrehozásához Calvin Klein inspirálta a házasságot Kelly Rektor asszisztensével. E kötet megünnepléséhez Calvin egy gyönyörű jegygyűrűt adományozott, amely eredetileg Winsdor hercegnek adott ajándékát szeretett hercegnőjének. Egy egyszerű gyűrűn, amely gyémántokkal borított, egy szó volt vésve - az Örökkévalóság - örökkévalóság - a tartós szeretet és odaadás ideális szimbóluma. Most ez az ötlet továbbra is romantikus illatban él - az Örökkévalóság.

Összetétel

fej

mandarin, zsálya, frézia

szív

nárcisz, liliom, fehér liliom, jázmin, rózsa, körömvirág

Alapillat

pézsma, szantálfa, pacsuli, ámbra

Nap
:
óra
:
perc
:
másodperc